494 

Túl vagyok már az első 5 db blog bejegyzésemen. Nagyon kemény vagyok mi? 😀

Ennek örömére elgondolkodtam az írásaimon. Őszinte leszek veled kedves olvasóm. Érzem, hogy még nem az igazi. Én is tudom, hogy van még hova fejlődnöm. Keresem önmagam, mint író ezen bejegyzések alatt. Mint a bemutatkozó oldalamon is olvashattad (remélem olvastad 😀 ), hogy szóban jobb vagyok. Sokkal jobb, és az írás terén még csak most próbálgatom az első szárnycsapásaimat.

Még meg kell találnom önmagamat íróként, még fel kell fedeznem a saját stílusomat.

Remélem elkísérsz engem ezen az úton és őszintén remélem, mindkettőnk érdekében, hogy a fejlődés viszonylag gyors és látványos lesz.

Egyet még a legelső bejegyzésemnél eldöntöttem.

Azt, hogy őszinte leszek hozzád.

Nem áll szándékomban elhitetni veled, hogy én már mindent jól csinálok és véletlenül sem akarok olyan képet festeni magamról, hogy én vagyok a tökéletesség mintapéldája.

Inkább egy közös fejlődésre invitállak téged kedves olvasóm, ahol együtt, kézen fogva éljük a mindennapjainkat hibázva, mint mindenki. Azonban lesz egy különbség köztünk és a tömegek között.

Te és én kedves olvasóm tanulni akarunk a hibáinkból. Nem mások miatt, hanem magunk miatt.

Te és én rálépünk az önismeret útjára.

Remélem már érzed, hogy nem lesz egyszerű. Sőt! Néha iszonyú nehéz lesz. Azonban azt is tudnod kell, hogy mindig csak akkora terhet kapunk amekkorát elbírunk. Annál soha nem többet.

Még valami. Tudom, hogy mint egy blog ez elég egyoldalú beszélgetésnek tűnik, de hidd el, én tisztában vagyok vele, hogy ott vagy a másik oldalon. Nélküled nekem sem menne. Sőt, te sokkal nagyobb segítség leszel nekem, mint valaha is én neked.
Te vagy a katalizátorom. Te vagy a próbatételem. Te vagy a bírám. Te vagy a motivációm.

Ezek nélkül mit sem ér az én írásom.

Nélküled az írásaim élettelen betűk sora egymás után. Az életet te adod hozzá. Nekem. Most.

Köszönöm!

/Bikádi Alexandra/

Az új bejegyzésekről a Facebook oldalamat nyomon követve értesülhetsz a legkönnyebben.

Tetszett?  Oszd meg másokkal is!

Szólj hozzá!

error: Tartalom másolás védett!