Kedves Olvasóm!

Köszöntelek az oldalamon, melyet azért hoztam létre, mert véleményem szerint szükséges, hogy a mai világban egy kicsit többet beszéljünk a lényegről.

Arról a lényegről, amely lassan kimegy a divatból
Arról a lényegről, amelyről már nem igazán hallasz ténylegesen a médiában…
Arról a lényegről, amelyről beszélni kell, mielőtt feledésbe merülne…
Arról a lényegről, amelyért mind itt vagyunk…

Mi is a lényeg?

Hát az élet!

Azonban véleményem szerint ez az egyetlen egy kis szócska olyan sok mindent foglal magában, hogy érdemes neki egy külön weboldalt szentelni.

Az oldalamon elsősorban főleg a saját gondolataimmal találkozhatsz majd, azonban igyekszem az ’élet’-et oly módon szemügyre venni és annyira részletesen írni róla, ahogy csak tőlem telik.

Röviden a terveim között szerepel a testi-lelki-szellemi harmóniának fontosságát és módját körbejárni.

Bővebben kifejtve szeretném szavakba önteni az emberi értékek fontosságát, a testünk egészségének megőrzéséhez szükséges lépéseket, az érzések és érzelmek feldolgozásának kulcsszerepét, az emberi kapcsolataink célját és miértjét, a hétköznapi és a komoly problémák és akadályok jelentését.

Valamint magamat ismerve biztos írok majd olyan dolgokról is, melyek ebben a pillanatban még eszembe se jutottak, de remélem ezen gondolataim is mindkettőnknek a javára válnak végül kedves olvasóm!

Szeretettel várom tőled mind a véleményedet, mind a kérdéseidet akár hozzászólásként, akár privát üzenetként, melyekre igyekszem mihamarabb válaszolni.

Hálával fogadok olyan téma ötletet is, melyekről szívesen olvasnál.

A gondolataimat megtalálod a következő oldalakon is: FacebookInstagram, Pinterest, Google+, Youtube.

Végezetül kedves olvasóm, még egyszer köszöntenélek az oldalamon. Remélem megtalálod amit keresel és remélem kölcsönösen fogunk tudni segíteni egymásnak!

Örülök, hogy itt vagy!

Köszönöm, hogy itt vagy!

/Bikádi Alexandra/