846 

Valahol az mondható, hogy felettébb hasznos dolog, a másik oldalról nézve viszont olyannyira felesleges, sőt már bosszantó, hogy az szavakkal alig alig írható le.

Ugyanis a komfortzónán kívül annyi minden van. Sőt. Talán minden ott van amire szükségünk van. Minden vágyunk ott található. A vágyaink eléréséhez szükséges tudás és tapasztalat is bizony azon a komfortzónát jelölő burkon kívül van.

Azonban mi mégis, ezeket mind tudva is, csak oly ritkán dugjuk ki az orrunkat a körön kívülre. Teljes mellszélességgel pedig még ritkábban lépjük át saját határainkat.

Pedig a határok pont azért vannak, hogy feszegessük őket. 😉

De a körön belül olyan biztonságos, olyan megszokott. Már-már időnként unalmas. Az egónak szinte ez mindig pont így tökéletes. A burkon belül is megtalálja a saját kis játszmáihoz szükséges eszközöket, a dráma minden kelléke fellelhető.

Pedig az egónak is színesebb lenne az élete, a határon túl. De ugye mint tudjuk az egó gyáva és mindent túlreagál. Így a körből való kilépésnél neki nem sok félelmetesebb dolog van. Azonnal a legrosszabb lehetőségeket látja, azokat is kiszínezve. Tegyük hozzá, hogy olyan színekkel, melyek nincsenek is a palettán.

És ha már a színeknél tartunk, biztos te is rájöttél már, hogy a körön kívül ezernyi és ezernyi olyan színnel találkozhatsz, melyek felülmúlják minden képzeletedet. A legmerészebb álmaidban sem tudod elképzelni, hogy milyen csodálatos lehetőségek vannak a komfortzónádon kívül.
Természetesen igaz, hogy megannyi félelmetes dolog is megtalálható kint, azonban ne felejtsd el, hogy olyanok a körön belül is vannak…

Amennyiben egy olyan életre vágysz, ami méltó hozzád, ahol olyan dolgokat tehetsz amiket te akarsz és nem amiket mások mondanak, valamint ha te szeretnél a saját életed irányítója lenni, akkor ki kell lépned a saját komfortzónádból, méghozzá határozottan és büszkén.
Nem majd holnap, vagy majd hétfőn!
Hanem most azonnal!

Vállalva saját magadat, elindulva a számodra kikövezett úton!

Menni fog!

Indulj el még ma!

Meglásd mennyi segítőt találsz útközben! 🙂

/Bikádi Alexandra/

Az új bejegyzésekről a Facebook oldalamat nyomon követve értesülhetsz a legkönnyebben.

Tetszett?  Oszd meg másokkal is!

Szólj hozzá!

error: Tartalom másolás védett!