809 

Sok emberrel találkoztam már, akik keresik a saját útjukat, és még többel, akik nem.

Ezen bejegyzésben, most elsősorban azokhoz szólnék, akik a kereső csapatba tartoznak.

Az emberiség sokszínű, a világ pedig még inkább.

Annyi lehetőségünk van választani, hogy mivel szeretnénk foglalkozni, hogy valóban nem egyszerű a történet.

Vagy mégis?

18 évesen se értettem már, és ma sem értem azt a rendszert, melyben hivatalosan már felnőttként, azonban valahol még mindig gyermekként el kell döntenünk, hogy „mi leszek, ha nagy leszek”.
Nem vicces ez egy kicsit? Nem egy embert ismerek, aki már ennél jóval idősebb, mondjuk pár évtizeddel, és még mindig nem tudja. Persze van állása és ellátja magát.

Azonban a „mi leszek, ha nagy leszek” kérdés ennél szerintem többet takar. Mégpedig azt, hogy mi az a leginkább hozzám illő tevékenység, amely annyira a részem, annyira én vagyok, hogy talán egy életen át is képes lennék csinálni anélkül, hogy „csak” a munkám legyen. Mi az a tevékenység, amit már most is szeretettel, kényszer nélkül, számomra szinte észrevétlenül teszek akár nap mint nap?

Mert az lesz az!

Abban a tevékenységben fogsz tudni kiteljesedni, az a tevékenység a számodra legtökéletesebb, amit már most is csinálsz.

Persze mivel ilyen színes a világunk sok mindent csinálunk nap mint nap, így sok tevékenység szimpatikus és vonzó a számunkra. A legtöbből tökéletes hobbi lehet, mert az nagyon jó dolog.

De azt keresd, amelyik TE vagy, és hidd el, amikor megtalálod és elkezded, az egész Univerzum melléd áll majd, hogy támogasson!

/Bikádi Alexandra/

Az új bejegyzésekről a Facebook oldalamat nyomon követve értesülhetsz a legkönnyebben.

Tetszett?  Oszd meg másokkal is!

Szólj hozzá!

error: Tartalom másolás védett!